Monday, July 18, 2016

De unde cumpar cel mai performant smartwatch ieftin?

In ultima vreme piata tehnologica s-a dezvoltat simtitor, mai ales in ceea ce priveste smartwatch-urile. Pe internet sau in magazine au inceput sa apara mereu noi modele de ceasuri inteligente, pe gustul si pentru buzunarul fiecaruia dintre noi. Datorita concurentei, firmele care se ocupa cu crearea smartwatch-urilor ne propun diverse modele care indeplinesc de la functii de baza, pana la cele mai avansate. Pentru a alege modelul potrivit este important sa acordam o atentie deosebita specificatiilor tehnice, iar mai apoi designului. In functie de toate acestea, veti descoperi ca un smartwatch ieftin, daca este ales cum trebuie, va indeplini functiile unuia mai scump.
Compatibilitate
In primul rand trebuie sa fiti atenti cu ce sistem de operare functioneaza ceasul ales, deoarece, pentru a-l folosi, este nevoie sa fie compatibil cu telefonul dumneavoastra. Exista sisteme de operare numai pentru telefoanele cu Android, numai pentru Iphone sau pentru ambele.
Baterie
Trebuie sa stiti ca bateria unui smartwatch ieftin este facuta sa tina chiar si zile intregi, insa, exista modele care necesita sa fie incarcate o data la o zi. In general, durabilitatea baterii este data de pretul produsului, dar si de constructia acestuia. Spre exemplu, ceasurile cu ecranul color vor consuma mai rapid bateria decat cele alb-negru.
Functiile indeplinite
Acest criteriu este deseori subiectiv deoarece difera de la om la om, iar unele functii extrem de utile pentru unii, pot fi neinsemnate pentru altii. Exista ceasuri inteligente care indeplinesc functii de baza si ceasuri care au aplicatii suplimentare. Cu ajutorul celor de baza, posesorul poate primi mesaje, notificari, utiliza calculatorul, raspunde la apeluri sau verifica ora si data.
Memoria
In ceea ce priveste memoria interna a unui smartwatch ieftin, aceasta nu depaseste 4 GB, insa majoritatea dispun de un loc pentru cardurile externe. Pentru ceasurile cu dotari suplimentare precum functie de inregistrare audio sau video, camera foto sau citirea fisierelor este foarte importanta capacitatea de memorie a acestora.







No comments:

Post a Comment