Monday, January 30, 2017

Comanda online cele mai pufoase paturi

De cand a venit iarna cu ninsori si temperaturi foarte mici am tot cautat niste paturi pufoase, care sa tina de cald si nu fiu nevoit sa pornesc centrala in cursul noptii. Am avut niste tentative sa ma uit prin magazine, insa imi pierd rabdarea foarte repede si nu am mai insistat pentru ca am zis ca mai bine ma orientez la magazinele online unde marfa ar trebui sa fie mai buna, dar si la preturi mai mici. Am cautat pe direct pe Google si prima sugestie a fost si cea mai inspirata: Casa New Concept.

Site-ul mi-a atras atentia din prima, bine organizat, categorii de produse variate, preturi pentru toate buzunarele si o multime de modele. Am vazut ca e specificat clar ca exista posibilitatea de returnare a produselor in caz ca nu imi plac, asa ca nu era nici un risc la mijloc si am comandat, cu livrarea prin curier. Paturile au ajuns doua zile mai tarziu si din prima noapte cand le-am folosit am simtit diferenta, pentru ca nu am mai fost asa de zgribulit si inghetat.

Asa ca o asemenea investitie in niste produse de calitate cu siguranta ca fac diferenta intotdeauna, mai ales in cazul meu in care alternativa era sa tin centrala pornita in cursul noptii, fapt care implica costuri mult mai mari. Se gasesc paturi pufoase cu mai multe modele, insa eu am preferat ceva simplu, pentru ca si camera mea e la fel, asa ca sunt sigur ca oricine isi poate gasi ceva ce are nevoie direct la Casa New Concept.


Am recomandat mai multor prieteni magazinul si astept sa faca si ei comenzi sa imi spuna parerea, dar sunt sigur ca nu vor avea nimic de reprosat, mai ales ca raportul calitate pret este grozav, tarifele fiind pentru toate buzunarele.

No comments:

Post a Comment