Sunday, March 1, 2020

Mi-am reperat telefonul aici si e ca nou


Daca ti-ai cumparat unele dintre cele mai noi modele de iPhone, cu siguranta, iti doresti ca propriul device sa fie cat de protejat se poate. Totusi, un mic accident poate aparea oricand si niciodata nu se stie ce urmari poate sa aiba. Din acest motiv, e bine de stiut care sunt solutiile pe care trebuie sa le luam, iar cine se orienteaza catre inlocuire ecran iphone X la prestigegsm, cu siguranta, va fi pe deplin multumit.

Esti pe maini bune
Inainte de toate e bine de stiut ca esti pe maini bune aici intrucat specialistii de la PrestigeGSM din Bucuresti dispun o experienta foarte bogata. Acest service este localizat in zona centrala, usor accesibila, mai precis in parcarea subterana de la Intercontinental, ceea ce inseamna ca poti sa ajungi imediat, in timp ce locurile de parcare nu vor fi o problema. Echipa dispune de o vasta experienta, iar pentru inlocuire ecran iphone X la prestigegsm chiar ai nimerit unde trebuie.

Preturi minime
In plus, de acum nici nu mai trebuie sa amani procedura din motive financiare intrucat aici tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele. Un display OEM pentru iPhone X costa numai 990 de lei, insa daca vrei sa platesti mai putin, oricand te poti orienta catre unul HQ AAA+ de cea mai buna calitate pentru care platesti doar 600 de lei. Diferentele intre cele doua variante sunt minime, insa e bine ca sunt disponibile pentru ca toata lumea sa fie pe deplin multumita.

Rezolva rapid
E clar, in ziua de azi nimeni nu isi doreste sa stea prea mult timp departe de telefon, dar nici nu este nevoie intrucat la PrestigeGSM totul se rezolva imediat. Mai precis, sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru inlocuirea ecranului iPhone-ului tau.

Pentru diferite alte modele
Chiar nu conteaza ce model de telefon folosesti pentru ca se gasesc variante pentru fiecare in parte, indiferent daca vorbim de cele mai noi, fie de cele care au fost lansate in ultimii ani, printre care si iPhone X.  

Nu uita de garantie
Trebuie avut in vedere si faptul ca la PrestigeGSM beneficiezi de garantie, astfel ca stii ca ai nimerit intr-un loc potrivit, unde specialistii lucreaza cu simt de raspundere, pentru a ca serviciile sa fie de cea mai buna calitate si sa nu dezamageasca nici macar pe cei mai pretentiosi.

Solutia te asteapta aici
E mai simplu ca niciodata sa rezolvi orice problema a telefonului tau, trebuie doar sa apelezi la PrestigeGSM unde te asteaptea o echipa cu experienta dispusa sa te ajute. In cel mai scurt timp te vei bucura de un telefon ca nou, simplu, rapid si fara batai de cap.


No comments:

Post a Comment