Tuesday, September 8, 2015

detectoare camere spion

Aveam la un moment dat senzatia ca sunt spionat si am zis sa iau cateva masuri in acest sens. Am aflat dupa cine si ce anume folosea pentru spionaj, dar numai dupa ce am achizitionat acest detector pentru camere ascunse profesionist. Altfel, mi-a fost greu sa imi dau seama.
            Treceam in fiecare zi pe langa acelasi obiect, petrecand mai mult timp in dreptul sau si aveam presentimentul ca poate ascunde o camera. Prima data am cautat mai mult pe internet sa vad cum arata o camera incorporata – daca este atat de evidenta. Nu am avut succes a doua zi, asa ca am zis sa recurg la ceva mai serios. In final se dovedise adevarat, chiar era o camera ascunsa, dar nu unde banuiam eu, ci intr-un loc putin mai la vedere, as fi zis ca trebuia sa o vad, dar nu e chiar asa usor. Asadar, cand am achizitionat detectorul pentru camere spion, m-am simtit mai usurat putin - cu siguranta aceasta a fost una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut in viata mea.
            Aparatului ii este usor sa detecteze camere, avand detectie pentru laser, pentru vibratie si pentru sunet. Functioneaza incredibil de simplu, in momentul in care prinde ceva, se aprinde un LED si astfel stii daca in tot acest timp ai fost spionat sau urmarit in vreun fel. Permite reglajul sensibilitatii si imbinand tehnologia de detectie radio cu cea a detectiei optice a lentilelor, nu lasa sa ii scape nimic acestui aparat. In privinta designului, este foarte mic, usor si de culoare neagra si trece usor neobservat daca il veti purta discret.
            Bazati-va cu incredere in calitatea sa si nu stati la indoieli daca banuiti pe cineva invadandu-va intimitatea sau spatiul personal. Avand o autonomie destul de lunga, il veti putea folosi cat veti avea nevoie. Cu cat luati mai repede masuri, cu atat mai bine – nu se stie niciodata peste ce situatie veti da si cum va trebui sa faceti fata, asa va pregatiti din timp cu un as in maneca!

No comments:

Post a Comment