Monday, September 21, 2015

Casatorie pe croaziera (ultima moda)In cazul in care doresti sa iti organizezi nunta intr-un loc mai special decat ceilalti, intr-un mod cat mai original, cea mai buna alegere ar fi un vas de croaziera.
            Intrucat nunta ar avea loc pe un vas de croaziera, numarul de invitati nu ar fi atat de mare, situatie de multe ori preferata de cei ce doresc o atmosfera mai intima si mai exotica in acelasi timp. De asemenea, fotografiile care va vor aduce aminte peste ani si ani de frumosul eveniment vor fi foarte unice si indraznete. O alegere mereu preferata in favoarea altora, mai ales de catre cuplurile care prefera sa aibe doar persoanele apropiate langa in momente asa importante din viata lor, a-ti organiza nunta pe un vas de croaziera nu va iesi niciodata din trend si va fi mereu cautata.
            O alta posibilitate pe care o poti alege este sa va programati luna de miere chiar dupa, astfel incat dupa ce se termina nunta sa plecati deja cu vasul spre locul dorit – o idee spontana si foarte comoda. Masa si felurile de preparate pot fi alese fie in tema generala, marea, fie in functie de locul unde veti alege sa va petreceti dupa vacanta. Tot in functie de tema aleasa pot fi si decoratiunile facute, insa nu foarte multe, vasul de croaziera si atmosfera vor fi mai mult decat suficiente. Un alt lucru foarte indraznet pe care il mai poti face e sa va alegeti amandoi “o tinuta asortata” si ce altceva ar merge mai bine decat costume de baie, poate unul prevazut cu volanase albe pentru mireasa?
            O idee nu foarte diferita de cele precedente mai poate fi si optiunea de a te logodi pe un vas de croaziera, in mijlocul marii albastre si nesfarsite, cu un stol de pescarusi jucausi zburdand deasupra capului vostru. Cu o atmosfera asa de roamantica si cu o organizare atat de frumoasa, va fi imposibil ca persoana iubita sa te refuze.
            Indiferent de ce vei alege, a-ti rezerva un loc atat de special pentru un moment minunat din viata ta va constitui mereu cea mai buna alegere. Daca stii persoana draga tie va prefera de asemenea ideea, atunci nu mai astepta si pune in aplicare!

No comments:

Post a Comment