Tuesday, December 22, 2015

Iti doresti un job bine platit in Iasi si nu stii unde sa cauti ?         Iti doresti un job bine platit in Iasi si nu stii unde sa cauti ? Studioul de videochat Playade ofera locuri de munca pentru femeile tinere care isi doresc sa lucreze in Romania si sa castige un salariu asemanator cu cele din strainatate. Studioul nostru este foarte serios si unul dintre cele mai profesionale din intreaga tara. Aici va puteti familiariza cu industria videochat si puteti intelege adevarata imagine a acestui joi si nu crea patata de intrustria mass-media din Romania.

      Studioul Playade reprezinta o oportunitate pentru un venit stabil si mare. Daca esti o persoana cu un fizic de invidiat te asteptam la noi. Angajatele noastre au foarte multe avantaje dintre care putem mentiona exista posibilitatii de cazare si a transportului gratuit pana la sediu. Angajatele noastre, in general femei sunt cunoscatoare si va vor ajuta in cazul in care aveti nelamuriri. De asemenea, aveti al dispozitie traineri si un personal care va poate ajuta in cazut in care vreti sa aprofundati o limba straina. Atentie ! Persoanele care cunosc o limba straina pot beneficia de un salariu mai mare. Mentionam ca angajatele vor primi bonusuri foarte frumoase si un bunos initial de 400 dolari. Salariul nu va scadea niciodata si fetele pot alege din cele trei optiuni: salariu fix, procent din veniturile generate de filmari si constant. 

             Integritatea si persoana este protejata la noi. Studious Playade ofera posibilitatea unor castiguri foarte mari si libertatea persoanei. Depinde numai de tine ce vrei sa alegi: sexy si wild sau normal sai cat mai retrasa. Studioul nostru ofera suport pentru site-uri non-adult si pentru adulti. Voi alegeti. Daca sunteti interest de un job la noi va asteptam sa va inscrieti pe site-ul nostru www.playade.ro si nu uitati, aceasta oferta este valabila doar pentru orasul Iasi insa puteam caza fetele din alte orase sau judete in Centrul Orasului Iasi.

No comments:

Post a Comment