Tuesday, May 17, 2016

Decoratuni pentru perete cu stickereDecorarea peretilor cu stickere reprezinta o procedura tot mai des intalnita in ziua de azi, fiind ideala pentru locuintele proprii, spatii comerciale, clinici, gradinite, cabinete stomatologice si multe altele.

De ce sa optez pentru stickerele de perete?

In primul rand pentru ca acestea nu implica vopsea, var, reziduuri, mizerie, disconfort etc. De asemenea, stickerele de perete pot fi personalizate conform dorintelor clientilor, astfel incat sa se potriveasca in orice incapere, iar preturile sunt accesibile, mult mai reduse decat pentru zugravirea unei camere.

Avantajele stickerelor de perete

Stickerele de perete sunt usor si rapid de indepartat fara a afecta vopseaua peretului, astfel ca permite clientilor sa ramana la curent cu toate noutatile si sa renunte la un design care intre timp devine plictisitor. In plus, aceste stickere pot fi folosite nu numai pe pereti, ci pe orice suprafata plana, precum oglinzi, dulapuri sau usi de sifonier, fara a aduce prejudicii nici unui material, fie ca este vorba de beton, tabla sau lemn.

Foarte populare sunt stickerele care ilustreaza un peisaj din natura, fiind ideal pentru un dormitor care are deschidere catre o gradina, pentru ca locuitorii vor avea senzatia ca interiorul se impleteste armonios cu exteriorul.

Desene florale, citate sau picturi minimaliste, toate pot oferi un aspect si o senzatie contemporana spatiului in care se aplica, iar stickerele chiar au capacitatea de a te motiva si inspira daca sunt ilustrate cuvintele potrivite. Un alt avantaj al decorarii peretilor prin aceasta metoda este faptul ca stickerele sunt disponibile intr-o gama variata de culori, dimensiuni si forme, fiind perfecte pentru infrumusetarea spatiilor goale dintr-o camera.

Fie ca iti doresti sa creezi un spatiu distractiv la gradinita pentru copii, fie pur si simplu iti doresti ca spatiul in care traiesti sa fie personalizat conform preferintelor tale, stickerele de perete reprezinta cea mai buna solutie.

No comments:

Post a Comment