Friday, September 2, 2016

Ultimul trend - cazarea in regim hoteier

Tot mai multi turisti se orienteaza catre cazare in regim hotelier deoarece au constatat numeroasele avantaje aduse de acest sistem. Spune adio hotelurilor aglomerate si pensiunilor care promit 4 stele, insa abia se ridica la standardul de 2, intrucat ai ocazia de a te bucura de conditii asa cum iti doresti, la preturi mult mai scazute. Alegerea cazarii nu mai reprezinta acum cea mai stresanta parte din planuirea unei vacante, in special datorita faptului ca apartamentele ce se pot inchiria sunt situate in toate orasele si statiunile tarii, fiind astfel mult mai aproape de punctele tale de interes.

Mai multa intimitate

Cu siguranta ca tututor ni s-a intamplat ca pe durata concediilor, odihna noastra sa fie perturbata de alti turisti galagiosi cazati pe acelasi nivel, insa odata cu regimul hotelier, aceste probleme dispar. Sistemul este ideal pentru cei care calatoresc alaturi de familie, intrucat se pot alege apartamente cu un anumit numar de camere, astfel ca fiecare sa se bucure de propriul spatiu, dar si de intimitate. Mai mult, membrii staffului hotelier nu mai reprezinta o problema si nici nu intervin in cele mai nepotrivite momente.

Preturi bune

Cei care aleg cazare in regim hotelier se bucura de preturi foarte bune si fac economii chiar si de pana la 50% la cazare. Preturile variaza in functie de destinatie, dar si de zona in care apartamentele sunt situate, insa marele avantaj este ca tariful poate fi impartit egal la numarul oaspetilor, iar pentru un apartament cu 3 camere care adaposteste 6 persoane, devine nesemnificativ.

Nu iti lipseste nimic


Cu totii ne dorim ca in vacanta sa ne simtim la fel de bine ca acasa, iar regimul hotelier este singura modaliate prin care ne putem bucura de acest lucru, in special multumita dotarilor precum interent wifi, bucatarii complet mobilate, televizor, aer conditionat, locuri de parcare etc.

No comments:

Post a Comment