Tuesday, November 1, 2016

Curatenia este absolut necesara in orice imobil

Acum este mult mai usor sa se asigure curatenia in orice cladire, fara a fi necesara apelarea la persoane care executa astfel de servicii, ci la firme care propun cele mai bune conditii si preturi avantajoase, precum Pro Constructo, firma din Bucuresti la care pot apela toti cei din capitala sau din localitatile invecinate.

Costuri incluse

Pe aceasta cale nu mai este nevoie ca firmele sau asociatiile de proprietari sa fie nevoite sa achizitioneze produsele necesare pentru curatenie, intrucat angajatii Pro Constructo dispun de toate echipamentele potrivite, fara fi percepute taxe suplimentare in acest sens. Astfel, in pretul final este inclus si cel al tuturor produselor folosite, iar de fiecare data se cauta solutiile potrivite pentru ca orice client sa fie multumit.

Servicii de calitate

Chiar daca anumite entitati inca apeleaza la o femeie de serviciu pentru a asigura servicii de intretinere imobile, aceasta decizie nu este cea mai inspirata, deoarece acestea nu dispun de experienta si de echipamentul necesar pentru a efectua o munca de calitate. De asemenea, nici nu mai sunt efectuate lucrarile doar pentru a fi facute, iar orice activitate este desfasurata cu seriozitate, fiind curatate toate elementele incluse in plan.

Atentia la detalii

Astfel, pentru servicii intretinere imobile propus de Pro Constructo, clientii se pot bucura de servicii complete care urmaresc curatarea tuturor spatiilor, din interior si exterior, astfel ca nu sunt evitate scarile, parcarile, lifturile, curtile firmelor sau institutiilor, acestea fiind elementele de baza. Cu toate acestea, exista cateva detalii care pot influenta foarte mult aspectul si atmosfera dintr-un spatiu, motiv pentru care sunt curatate si toate elementele, de la usi, pana la ferestre, mobila, balustrade, fara a fi omise toaletele si dezinfectarea acestora. Astfel, peste 20 de angajati de la Pro Constructo sunt pregatiti sa asigure cele mai bune servicii pentru clienti, fiind indeplinite toate cererile.

No comments:

Post a Comment