Thursday, December 1, 2016

Ce modele de pantofi preferi doamnele: clasici vs moderni

Daca ati studiat cu atentie ultimele trenduri pentru sezonul de toamna-iarna, mai ales in ceea ce priveste incaltamintea, ati putut observa ca pielea natura, simpla sau intoarsa, este in continuare recomandata si adorata de catre femei.

Fie ca va doriti un model mai elegant, casual sau fie ca sunteti adepta unui stil mai sport, cu siguranta anul acesta veti gasi articolul potrivit care sa va placa si care sa fie in voga multumita diversitatii existente pe piata. Prin urmare, propunerile creatorilor de moda la categoria pantofi dama piele se pliaza oricaror gusturi si stiluri, atingand o gama larga de culori, imprimeuri si designuri.


Modele clasice

Anul acesta, femeile care sunt inclinate mai mult catre stilul clasic se pot considera niste norocoase deoarece anii in care incaltamintea era cat mai simpla, au revenit cu cateva reinterpretari. Daca va doriti sa achizitionati o pereche de pantofi dama piele, atunci puteti alege dintre mai multe modele, in functie de gusturile dumneavoastra si de hainele pe care le aveti in garderoba. Imbinarile de texturi, materiale si nuante sunt ideale pentru sezonul rece, mai ales cand vine vorba despre incaltamintea tip oxford.


Modele moderne


Desi stilul clasic este cel cu care niciodata nu veti putea da gres, exista si situatii in care poate va doriti sa iesiti putin din anonimat si sa atrageti atentia cu niste modele de pantofi mai extravaganti. Astfel, designerii au creat diverse imprimeuri minimaliste sau dimpotriva, foarte mari, cu scopul de a aduce ceva inedit unei alte piese vestimentare simple, precum rochia neagra.

Sandalele pot fi si ele o alegere buna in majoritatea cazurilor, mai ales cele care au platforma foarte inalta si un toc gros deoarece va vor micsora picioarele, alungindu-le, iar totodata pot fi extrem de comode mai ales daca vreti sa stati la un eveniment ore in sir.

No comments:

Post a Comment