Friday, November 11, 2016

Durata de viata a unei colantari auto este de minim 5 ani

Oricine isi doreste sa conduca o masina care sa atraga toate privirile, iar pentru acest lucru este nevoie de mult bun gust in personalizarea lor, motiv pentru care, de regula, trebuie pregatite bugete importante in acest scop. Cu toate acestea, cei care nu sunt dispusi sa aloce sume importante de bani pentru astfel de proiecte, pot apela la serviciul de colantari autoturisme propus de Colantari Design. Astfel, soferii au la dispozitie o gama foarte variata de autocolante din care sa aleaga, de la culorile mate, cele mai cautate fiind albastru, negru sau alb, la cele care imita vopseaua metalizata.

Folia transparenta

De asemenea, pentru acest serviciu opteaza si proprietarii de autoturisme de lux, intrucat au ocazia de a alege o folie transparenta, invizibila, care are rol de protectie impotriva zgaraieturilor sau starii nepotrivite a drumurilor. Aceasta folie este foarte subtire, motiv pentru care abia se poate observa de aproape, iar atunci cand este aplicata cu atentie nu apar bule de aer sau alti factori inestetici.

Durata de viata

Soferii care aleg colantari autoturisme se pot bucura de o durata de viata extinsa a autocolantelor, in functie de tipul ales. Cele mai des folosite sunt cele Oracal, care vin in diferite variante, de cele cu o durata de viata de pana la 24 de luni, potrivite pentru soferii care fac schimbari mai des, la cele care rezista in cele mai bune conditii chiar si pana la 5 ani.

Usor de aplicat


In plus, procedura nu este deloc complicata, fiind pusa in aplicare cu usurinta, iar un autoturism de clasa medie este finalizat in doar cateva ore, intrucat nu este nevoie de mai mult de 15 minute per element. In plus, la nevoie, precum in cazul in care apar zgaraieturi nedorite, poate fi inlocuit autocolantul doar de pe un singur element in cel mai scurt timp.

No comments:

Post a Comment