Tuesday, June 20, 2017

Cum putem obtine iso 27001 cat mai usor?Pentru ca o companie sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniul in care opereaza, are la dispozitie mai multe optiuni, insa cele mai multe dintre acestea implica proceduri lungi si costuri ridicate. Totusi, oricand se poate apela la certificatele ISO, care promit numeroase avantaje, iar rezultatele sunt pe masura, chiar daca preturile sunt accesibile. 

Certificatele sunt de mai multe tipuri, dar cel ISO 27001 este necesar in multe situatii intrucat face referire la managementul securitatii informatiilor, fiind ideal nu numai pentru companii, cat si pentru institutii sau diferite organizatii.
Procesul de obtinere ISO 27001 nu este foarte complicat si este nevoie de punerea in practica a mai multor reguli, care vor avea rezultate treptat, pentru ca la final sa se beneficieze de pe urma tuturor avantajelor promise. 

Diferite avantaje 

Un prim avantaj este acela ca este foarte usor sa fie identificate punctele slabe, urmand a se remedia
in cel mai scurt timp, iar orice vulnerabilitate sa fie depasita. Mai mult, va fi mai simplu procesul de achizitionare al celor mai potrivite aparaturi, fiind gasite cele mai bune solutii intotdeauna, iar atunci cand sunt identificate probleme, acestea vor fi remediate imediat. Orice firma trebuie sa profite de evolutia tehonologica intrucat periodic apar noi sisteme menite sa le usureze activitatea.
 
Nu trebuie omis faptul ca orice client, partner sau furnizor va fi tentat sa apeleze si sa colaboreze cu o companie care are obtinute mai multe certificate, deoarece acestea atesta nu numai calitatea serviciilor si produselor, ci si profesionalism. 

Se imbunatatesc relatiile intre angajati, acestia lucreaza mai eficient, dar se deschid si numeroase usi pe plan international intrucat va exista posibilitatea de a participa la licitatii unde sunt impuse mai multe criterii. Cu alte cuvinte, pentru obtinere ISO 27001 este nevoie de putin timp investit, dar si rezultatele vor fi pe masura.

No comments:

Post a Comment