Sunday, July 9, 2017

Lenjeriile Jacquard sunt de o calitate deosebita



Un dormitor de lux si modern trebuie infrumusetat si cu lenjeriile de pat potrivite, iar optiunile in acest caz sunt nenumarate. Totusi, pentru cei care se afla in dubii si nu sunt dispusi sa piarda cateva zeci de minute prin magazine pana cand sa faca o alegere, este mult mai simplu sa se orienteze direct catre mediul online, la magazine precum Talis, unde optiunile sunt variate, pentru toate gusturile si nevoile. Una dintre cele mai populare optiuni din ultimele luni a fost reprezentata de lenjerii de lux Jacquard, care se pot adapta de minune la orice dormitor.



Diferite modele

Cu siguranta ca gusturile difera, insa Talis a pregatit variante pentru toata lumea, incepand de la versiunile pentru copii, adica cat mai colorate si cu diferite imprimeuri, dar si pentru cei care prefera culorile simple, fara modele sofisticate. De asemenea, sunt disponibile si toate dimensiunile necesare pentru orice tip de pat, de la cele mai mici, pana la cele mai mari.

Importanta calitatii



Conform studiilor, orice persoana isi petrece mai mult de un sfert din viata dormind, iar din acest motiv este important sa ne asiguram cele mai bune conditii, iar calitatea lenjeriei poate face diferenta. O calitate superioara promite, in primul rand, un aspect grozav, dar si o odihna pe masura, lenjeriile de lux Jacquard fiind foarte placute la atingere si se pot adapta la temperatura camerei, motiv pentru care vara se vor pastra racoroase, iar iarna vor capta toata caldura. 

Intretinere simpla

De asemenea, acest tip de lenjerii este si foarte usor de intretinut, iar totul incepe prin evitarea substantelor chimice pentru protejarea fibrelor, dar si spalarea la cel mult 40 de grade la masina automata pentru ca imprimeul si culorile sa nu se deterioreze. In plus, acestea pot fi si calcate cu fierul, insa este importanta ca acesta sa nu fie folosit la mai mult de 110 grade.

No comments:

Post a Comment